United funkers 9-11 år

United funkers är för dig som är mellan 9-11 år. Du ska ha en termins förkunskap och älska att stå på scen. Du dansar två danslektioner i veckan streetdance och en valfri kurs. Här får du lära dig olika koreografier som du har möjlighet att visa upp vid olika uppdrag ex. händelser på stan och vara en del av vårt ansikte utåt.
Ingen intagning krävs till denna kurs.

När du anmäler dig till din valfria kurs så skriver du i meddelanderutan att du går United Funkers så drar vi av 10% på din valfria kurs.

För länk till anmälan finns under fliken kurser & utbildningar.

United Preparation 11-14 år!

United Preparation är för dig mellan 11-14 år. Du ska ha två terminers förkunskap och vill satsa lite mer. Här får du en stark grund i din dansteknik. Denna utbildning förbereder dig till att få en bra grund för att i framtiden kunna söka sig vidare till JAMs danslinje Friends. Den är terminsbaserad och här dansar du tre danslektioner i veckan, balett, jazz och en valfri kurs. I mån av plats får du dansa hur mycket du vill på resterande utbud.
Ingen intagning krävs till denna kurs.

Pris: 6873-7698:- beroende på hur lång den valfria kursen som man väljer är.

Du anmäler dig till: 134 United Prep Jazz. Skriv i meddelanderutan vilken valfria kurs du vill gå, vi lägger också in dig i Baletten.

För länk till anmälan finns under fliken kurser & utbildningar.

JAM dansstudio- ABF
Lovisinsgatan 3
151 73 Södertälje

073-373 55 18
kontakt@jamdansstudio.se

POWERED BY: REDMAN - DIGITAL PERFECTION