JAZZLINJEN!

JAZZLINJEN
Södertörn har startar en ny utbildning, Jazzlinjen!
Ta chansen och dansa hela våren 2019!
Jazzlinjen i Södertälje riktar sig till dig som vill vidareutveckla din dansteknik med sikte på att ha dansen som ditt yrke. Utbildningen är på heltid, gratis, CSN-berättigad och har tyngdpunkt på jazz i olika tekniker. Boende finns att rekommendera i nära anslutning till dansstudion. Kursen är ett samarbete mellan Södertörns folkhögskola, ABF och JAM dansstudio.
Under utbildningen rör vi oss mellan olika tekniker som bl.a.

high heels
contemporary dance
teknikklasser
commercial jazz
modernt
Yoga

Danslärarna har lång erfarenhet och arbetar med dig så att du utvecklas inom stilen, får kunskap och förståelse inom de olika teknikerna. Lärare på jazzlinjen för våren 2019 är bl.a.

Yeya Ekström
Alex Araya
Maria Sundin
Yasemin Nilsson Altan

På jazzlinjen får du även skapa dina egna koreografier i ämnet och öva på att framföra andras.

Om du inte kan medverka på audition så finns möjlighet att skicka in en film till oss. Det är viktigt att hela kroppen syns under hela filmen och det ska framgå tydligt att det är du. Om det är fler i filmen, beskriv vem av dansarna som är du. Filmen ska med fördel filmas i dansstudio eller vid något annat evenemang. Du kan visa vilken dansstil du vill, med eller utan musik. Du kan skicka 1-3 filmer och dem får inte vara längre än 3 min. Vi gör vår bedömning hur dina förutsättningar ser ut baserat på det du skickat till oss.
Välkommen med din ansökan!

Målet
Målet är att du efter utbildningen har möjlighet att komma närmare det sätt du vill verka som dansare inom fältet, hitta ett eget uttryck i din dans och få kunskap med både bredd och spets.
Antagning
Antagningen till kursen sker i form av en audition. Du ska förbereda ett danssolo på max 2,5 minuter och på minst 1 minut. Du kommer också att intervjuas under dagen. Audition äger rum lördag 24 november 2018 kl. 13.00-ca 18.00. Välkommen med din ansökan!

Kursstart: Måndag 28 januari 2019
Plats: JAM dansstudio-ABF, Lovisinsgatan 3 i Södertälje
Studietakt: Heltid (100 %)
Kurslängd: 18 veckor
Slutdatum: 7 juni
Förkunskaper: Goda förkunskaper i dans. Du ska vara skadefri och ha god hälsa.
Kontaktperson: Jaana Rundberg, verksamhetsansvarig
E-post: Jaana.rundberg@abf.se
Telefon: 08-55 44 24 46

Schema vecka 5

Schema vecka 6

JAM dansstudio- ABF
Lovisinsgatan 3
151 73 Södertälje

073-373 55 18
kontakt@jamdansstudio.se

POWERED BY: REDMAN - DIGITAL PERFECTION