Cecilia Arbeus

Jazzlinjen Folkhögskola Jazzlinjen hösten 2020!

Cecilia är utbildad på Balettakademiens dansarutbildning i Stockholm och Broadway Dance Center i New York. Hon är även utbildad skådespelare på Calle Flygare teaterutbildning.
Hon har medverkat i ett antal tv-produktioner som Allsång på Skansen, Sommarkrysset, Melodifestivalen, Idol, Good Morning America, Faddergalan och i flera musikvideor. Cecilia har även arbetat som bakgrundsdansare till artisten Saara Aalto och i Abba-showen "The Original Band The Abba Tribute" på Scalateatern i Stockholm. Hon var också med i Fredrik "Benke" Rydmans populära föreställning "Bosse och Julia" på Gröna Lund sommaren 2016.

Cecilia arbetar även som barre-instruktör och brinner för att ständigt lära sig mer om kroppen och utveckla teknikträning.
"På mina klasser vill jag sprida glädje och inspirera andra till att vilja utvecklas och lära sig mer. Vi jobbar på styrka, teknik och olika former av uttryck.
Eftersom jag är utbildad skådespelare tycker jag att det är kul att lägga stort fokus på uttryck och känsla och för mig är det en lika viktig del i dansen som att jobba med rörelse och teknik. Koreografierna varierar mellan olika dynamiker, musik och känslor så att man hela tiden får jobba på något nytt och fortsätta utvecklas! Det ska vara kul att dansa och träna!"

Cecilia kommer att undervisa på vår Jazzlinje i höst.

Skola Kurs Ålder Nivå Dag Tid Start Slut Ggr Pris
Utbildningar Hösten 2020 Blocklärare 18 + F/M Gratis

JAM dansstudio- ABF
Lovisinsgatan 3
151 73 Södertälje

073-373 55 18
kontakt@jamdansstudio.se

POWERED BY: REDMAN - DIGITAL PERFECTION