Niklas Petrányi

Niklas har dansat sedan tidig ålder men inte förens 18 års ålder satsade han mer seriöst och kom in på Yrkesförberedande Danslinjen här på JAM Dansstudio. Straxt efter att blivit klar med YF sökte han till och kom in på International Student Visa Program på Broadway Dance Center i New York. Han stannade där i 2 år och hade mentorer som Luam Keflezgy, Sheryl Murakami , Princess Lockeroo, Danielle Polanco, Jonte Moaning och Benny Ninja.
Niklas blev familjemedlem i the Iconic House of Ninja ett utav det världens största Voguing hus och har sedan dess deltagit i battles och uppträdanden med namnet Nicki Ninja.

Efter att ha kommit hem från USA arbetar Niklas som gästlärare runt om i Sverige.


På mina klasser är attityd och självsäkerhet, på ett positivt sätt, något jag verkligen fokuserar på. Att våga vara stolt över sig själv, lagom är inte tillåtet. Jag tränar och uppträder ofta i klackar och för det krävs självsäkerhet och den känslan försöker jag förmedla till mina elever. Jag som dansare är tränad i flertalet stilar, dock är Voguing min passion, därefter Waacking och Commercial HipHop, allting har en väldigt sassy-feminine vibe för mig. Mångsidighet är dock viktigast för mig, så är du med mig så kan du förbereda dig på att en dag köra i klackar och tights medan nästa dag kör vi i baggy pants och sneakers.

JAM dansstudio- ABF
Lovisinsgatan 3
151 73 Södertälje

073-373 55 18
kontakt@jamdansstudio.se

POWERED BY: REDMAN - DIGITAL PERFECTION